Broj poruka : 1201 Godina : 24 Poeni : 5357 Datum upisa : 16.07.2011 Lokacija : Šabac
Ana je divna osoba,koja je DO SKORO DOLAZILA NA FORUM,sta joj se sada dogadja nzm..pocela sam da se brinem za nju..A Sara je redovna i vidim da je Ana posao ostavila u dobrim rukama ...Sto znaci da su admini divna stvorenja koja imaju dosta posla,a nadam se da ce sve srediti!!BRAVO!!
Broj poruka : 1201 Godina : 24 Poeni : 5357 Datum upisa : 16.07.2011 Lokacija : Šabac
Nema na cemu,samo govrim istinu <3 Mozda je Ana i zasluzila malo odmora,umorila se ona xD Ali mi nedostaje ): A sto se tice novog look-a,jedva cekam da ga vidim :D
Broj poruka : 211 Godina : 25 Poeni : 5008 Datum upisa : 09.07.2011 Lokacija : London,UK
Svi ste odlicni..Anu i ne poznajm toliko...Sara mi je pravila look za forum tako da je poznajem,ali mi se cini da je Ana stvarno divna jer smo se dopisivale nesto za look
Broj poruka : 3042 Godina : 30 Poeni : 8284 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : Niš
Hvala svima ljudi, stvarno sam se mnogo trudila.. ja mogu da radim u vezi onoga sto se tice serije, a ne looka i to, jer se u to bas ne razumem.. a sto se tice novosti, slika i toga, to mogu koliko imam vremena :) i stvarno se trudim.. kad forum nije ni bio aktivan ljudi su ipak dolazili jer su samo na ovom forumu mogli da procitaju nesto pametno sto sam napisala :) i ponosim se time.. trudim se i da cesce dolazim, ali msm da morate da ipak ukapirate da mi zivot ne zavisi od kompjutera, niti bih tako zelela :) ljubim vas sve puno