Komentari.
Gossip Girl Central
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
Royal.Freak. ::Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
I mene,a i Jenny nije za Chucka,on je Chuck Bass i zbog toga je Bog npravio Blair Waldorf XDD
on je Chuck Bass i zbog toga je Bog npravio Blair Waldorf XDD
Royal.Freak. ::Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
I mene,a i Jenny nije za Chucka,on je Chuck Bass i zbog toga je Bog npravio Blair Waldorf XDD
Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
XxLiving In The ShadowsxX ::Royal.Freak. ::Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
Nije Bog napravio Blair nego njeni roditelji.
U svakom slucaju, ne.
Anche ::Wwinner ::ispala je bitch sto je to uradila. a i on me je u tom trenutku jaaako razocarao. :/
ja msm da je on samo muskarac
Little girl <3 ::Pa ona je njega prva poljubila... nije on kriv.. i posle je on nju xD Oboje su krivi a i ona je to htela.. a i on.. tako da nije ni ona bitch a ni on "muskarac" :D
Blair <3 ::Ne,ne idu zajedno!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu