Gossip Girl zvezda i glumica Leighton Meester, kaže da ona dobija inspiraciju za svoju muziku iz svog ljubavnog života."Napisala sam par pesama o stvarima iz mog pravog životu,baš iz srca. Ne osećam se sada tako, ali kad se osvrnem pomislim kao, "Oh, vau, ja se stvarno toga sjecam" i te pjesme me ponekad vracaju u proslost" kaze ova 24-ogodišnjakinja.
O ličnim stvarima u svojim tekstovima ona kaze. " Budući da sam skoro sve napisala, ljudi sada imaju otvoren prozor u moj život,i znaju kako se osjecam u odredjenim trenucima".
Meester kaže da je njen album "mešavina poslednje četiri ili pet godina mog života", PopEater izveštava.
Umjetnica, koja igra clana višeg društva Bler Valdorf u Gossip Girl, nedavno je objavila singl Your Love is A Drug i otvorila se o tome šta se nada da ce slušaoci izvući iz njene pesme.
"Ako ti se svidja,onda komercijalni uspjeh i nije nesto,vazan je kvalitet.To je ono što ja osjećam u mojoj muzici,samo hocu da bude kvalitetna i da slusaoci osjete mene u mojim pjesmama."