Broj poruka : 352 Godina : 29 Poeni : 5458 Datum upisa : 10.07.2010
I pojacala sam muziku do kraja.. a opet mi je tiho... i samo se nadam da moja glupa baba nece doci, jer bih ju zabila tamo gdje joj je mjesto, pa bi onda mama galamila.. ili bi se mozda smijala..ma ko zna -.-
Eh..ako do sad niste skontali, ja sam movie-manijak.. i bukvalno zivim za filmove.. od rodjenja.. I danas sam pogledala onaj Rain Man.. ajme.. kako divan film... :))
A cula sam da je Dustin Hoffman bio autistican, kad je bio mladji pa je zato dobio ulogu za taj film.. ali sam gledala ne netu njegovu biografiju, i filmve. 24 filma je snimio prije tog tako da nije... Ali čovjeku treba dati orden, ma kakav orden, nobelovu nagradu - a ne oskara, kako je odglumio!! Svaka mu cast! Zavidim mu!
Uhh.. odusevljena sam filmom, a tek glumom. Ne mogu ni opisati. A sad cu ici gledati jos jedan film.. ili je mozda stvarno kasno.. :// Ma da.. sutra cu gledati .. sad jos malo na forume i spavanje.. :)))
Ejj..ja sam idiot ustala u 2!!!! I to brat me je probudio, onda znaci znas koliko je sati! (u prenesenom znacenju) :D Sad umirem od gladi... a moram da idem sa racunara jer ce mama doci jos mali sa posla... :D :D Veceras idem spavati kod bake.. jeeej.. :D Malo se odmorim od ovoga.. hhihih... bye...