First topic message reminder :
Slobodno pisite svoje ideje. Sto vise, to bolje! Bice nam lepse i zabavnije na forumu :D
Slobodno pisite svoje ideje. Sto vise, to bolje! Bice nam lepse i zabavnije na forumu :D
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio K.♥ dana Pon Avg 01, 2011 12:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Royal.Freak. ::Ovako forum ima sve naznake da uspe..dosta clanova,postova..itd..ali treba ga malo vise aktivirati mislim na reklamiranje..takodje su kategorije nepregledne npr..
Generalna diskusija i informacije o seriji
U komentaru za kategoriju pise:
Sve informacije i diskusije u vezi serije.
Tako da tu ispadne samo da se komentarisu i diskusuju serije..kada neko prvi put dodje i pogleda ispadne da nemate kategoriju za knjige.Kada sam vec kod toga mogli bi ste da otvori te kategori samo za diskusijuu o knjigama.Tu da otvorite temu za svaku knjigu i da mi komentarisemo,msm videla sam da ima online citanje ali ovako je lakse i bice bolje za nas da saznamo nesto o knjizi.
Takodje look u opste nije privlacan i treba ga promeniti sto brze je moguce...ako hocete ja mogu da ga narucim na AC-u.
Mislim da vam trebaju partneri..tj forumi koji ce vasu reklamu kao i vi njihovu drzati na home page..ali ti partneri treba da imaju sto vise postova i clanoava da bi mogli sto bolje da reklamiraju forum...
Nadam se da vas nisam uvredila jer ne mislim nista lose samo zelim da pomognem...
K. ::Mozete da promenite ime Odsustva u Odsustva-povratak da bi mogli ka kazemo kada se vratimo saodsustva??
K.♥ ::Okk,bolje da bude pink,ipak su to dizajneri...
I mozete da imate grupe Serena,Blair,nzm...tako nesto...a moze i da ne bude samo o GG-u...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu