Broj poruka : 352 Godina : 29 Poeni : 5457 Datum upisa : 10.07.2010
Ja znam Petru (Bells) i sa drugih foruma, i jako smo dobre... a ovaj forum je jos mlad, ali ima vec osoba sa kojima bih se mogla slagati.. Kao sto sam vec i rekla... npr. sa tobom imam jako puno slicnih misljenja, i Anche od kad sam se regovala mi se cini kao divna osoba.. :)))
Broj poruka : 3042 Godina : 30 Poeni : 8284 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : Niš
Ja sam pocastvovana :D drago mi je sto smo se sprijateljile ovako lepo. meni svaka od vas na neki nacin znaci volim kada ste ovde, osecam da imam prijatelje i da ste uz mene(da me podrzavate u vezi sa forumom).
Broj poruka : 352 Godina : 29 Poeni : 5457 Datum upisa : 10.07.2010
Hvala vam. :)))) I meni to puno znaci.. I ne znam zasto, ali na milion foruma sam regovana.. i na svaki postujem samo prvih par dana i poslije nikada ne odem.. i mislila sam da ce tako biti i sa ovim forumom, ali nije.. obozavam ga! ^^ :)
Broj poruka : 3042 Godina : 30 Poeni : 8284 Datum upisa : 22.06.2010 Lokacija : Niš
nemas pojma koliko mi je dragooo... toliko sam zelela da ovaj forum uspe. mozda nije skroz uspeo, ali sam izgleda stekla jako dobre prijatelje, sto mi jos vise znaci :D potrudila sam se oko foruma, a trudite se i vi. hvala vam
Broj poruka : 163 Godina : 29 Poeni : 5339 Datum upisa : 03.08.2010
Ja imam swoju Jowanu (L) ona je jedina s kojom sam ostwarila baš ljep odnos. wolim upoznawati ljude,ali čudna su današnja djeca,ne možeš ostawarit' neki kotakt da sii -.-' Umišljeno do bola :S
Broj poruka : 798 Godina : 28 Poeni : 5545 Datum upisa : 20.07.2010
Ma bice forum jos bolji,sigurno :D I ja sam mislila da necu biti redovna ali eto..bas mi se svideo i sad sam ostala (: Malo vise da reklamiramo i sve ce biti bolje ^^